Kvam og Sellanrå Skolekorps
KVAM OG SELLANRÅ SKOLEKORPS
 • Forside    • Nyheter    • Info om aktiviteter    • Arkiv    • Om korpset    • Styret/Komiteer    • Korpsturer    • Historikk     • Gjestebok  

     
  Aktuelt:
     
- Besøk oss på https://www.facebook.com/kvamogsellanraaskolekorps
Hjemmesiden er ikke oppdatert, besøk oss på https://www.facebook.com/kvamogsellanraaskolekorps
Les mer...
     
- Vaktliste øvinger våren 2013
Foreldre-vaktliste for korpsøvelsene i gymsalen på Kvam skole våren 2013 er sendt ut på e-post. Klikk på vedleggene i PDF eller Word for å se vaktlistene og arbeidsoppgaver
Les mer...
     
- Aktivitetsplan for våren 2013
Aktivitetsplan for Kvam og Sellarnå skolekorps blir oppdatert etterhvert som nye aktiviteter og datoer blir fastsatt.
Les mer...
     
- Aspirantopptak høsten 2012
Vil du være med i Kvam og Sellanrå skolekorps? Lære å spille et instrument? Korpset har mange ledige instrumenter fra høsten 2012 for nye aspiranter. Bruk gjerne søknadsskjema ved å klikke på linken nedenfor. Påmelding skjer elektronisk ved å å sende e-post til post@kvamsellanraa.no eller direkte til Molde Kulturskole, se www.molde.kulturskole.no
Les mer...
     
- Berit Søgnen ny leder
Berit Søgnen ble på årsmøtet 1. mars 2012 valgt til ny styreleder i Kvam og Sellanrå skolekorps. Hun overtok etter Bente Grudt, som hadde takket nei til gjenvalg.

Les mer...
     
- Grasrotandelen - Slik støtter DU Kvam og Sellanrå skole
Du kan selv være med å bestemme hvem som kan motta inntil fem prosent av det du spiller for hos Norsk Tipping. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Kvam og Sellanrå skolekorps.
Les mer...
     
- Politiattest
Krav om politiattest i Kvam og Sellanrå skolekorps
Les mer...
     
- Støtt skolekorpset gjennom Prosjekt Tilhørighet
Også i år har du muligheten til å bidra til at Kvam og Sellanrå Skolekorps gjennom Prosjekt Tilhørighet blir tilført samme beløp som sesongkortets verdi fra Kjell Inge Røkkes personlige selskap TRG, hvis du, din familie eller din bedrift kjøper rimeligere sesongkort til MFK’s hjemmekamper på Aker Stadion.
Les mer...
     
- Velkommen til Kvam og Sellanrå skolekorps
Fast øvingstid på torsdager kl. 18.00-20.00 i gymsalen på Kvam skole. Dirigent: Jens Kristian Mordal
Les mer...
Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 612 421

 

 


Kjøp korpsets 50-års jubileumshefte
Kjøp korpsets 50-års jubileumshefte
26. mai 2014 fylte Kvam og Sellanrå skolekorps 50 år. Til jubileumsmarkeringa var det laget et 32-siders jubileumshefte med korpsets historie og navneoversikt over alle 580 musikantene som har spilt i korpset, krydret med bilder og avisutklipp fra hele perioden. Heftet ble solgt under på konserten i Bjørnsonhuset 25. mai, men du kan fortsatt skaffe deg heftet ved å ta kontakt på telefon eller e-post (se under).
Les mer...


Imponerende flott 50-års jubileumskonsert
Imponerende flott 50-års jubileumskonsert
Det ble en flott og verdig konsert og markering av 50-årsjubileet til Kvam og Sellanrå skolekorps i Bjørnsonhuset søndag 25. mai. Med musikere i hovedkorpset, aspiranter og gjestemusikere i toppslag, fikk korpset vist fram bredden og kvalitetene både i nåtid og fortid.
Les mer...


Trekningsvinnerliste, bilder og resultater fra korpsbasaren 2013
Trekningsvinnerliste, bilder og resultater fra korpsbasaren 2013
Her er trekningsvinnerlista fra korpsbasaren på Kvam skole 17. november 2013. Det var totalt 26 gevinster på loddbøkene. Alle vinnere vil bli kontaktet og gevinster blir utlevert. Her er også resultatene fra skyting og pilkast fra nok en gang en vellykket og godt besøkt korpsbasar, der både juniorkorpset og hovedkorpset spilte fengende toner til stormende applaus.
Les mer...


Trekningsvinnerliste Basar 2012
Trekningsvinnerliste Basar 2012
KLIKK PÅ LINKEN NEDENFOR for å se trekningsvinnerlista fra korpsbasaren på Kvam skole 18. november 2012. Det var totalt 41 gevinster på loddbøkene. Alle vinnere vil bli kontaktet og gevinster blir utlevert.
Les mer...


Vellykket øvingshelg på Julsundet skole
Vellykket øvingshelg på Julsundet skole
Det ble også i høst gjennomført ei vellykket øvingshelg, denne gang på Julsundet skole, med overnatting, gruppeøvinger og fellesøving på skolen, lørdag 10. og søndag 11. nov. 2012.
Les mer...


Avsluttet før høstferien med foreldrekveld
Avsluttet før høstferien med foreldrekveld
På siste øvelse før høstferien torsdag 4. oktober 2012 holdt korpset en minikonsert i gymsalen på Kvam skole for inviterte foreldre og andre familiemedlemmer. I tillegg til at korpset spilte var det flere flotte solistinnslag.
Les mer...


Spilte på 1. mai-arrangementet i Molde
Spilte på 1. mai-arrangementet i Molde
Kvam og Sellanrå skolekorps var også i år engasjert til å spille i toget på 1. mai-arrangementet i Molde, slik korpset har gjort det i mange år nå.
Les mer...


Sellanrå-elever blåste i skolen!
Sellanrå-elever blåste i skolen!
Det var skikkelig trøkk over spillinga da elevene på 2. trinn på Sellanrå skole framførte det de har lært i prosjektet Blås i skolen. Kvam og Sellanrå skolekorps spilte sammen med elevene, til stor applaus fra publikum.
Les mer...

 

 

Kvam og Sellanrå skolekorps, Postboks 476, 6401 Molde. E-post: post@kvamsellanraa.no